O duchovní léčbě

K29*

Nový produkt

Kočího „Přednášky na téma O duchovní léčbě“ jsou základní "kuchařkou", jak přistupovat s pokorou k léčbě k léčbě i k pacientovi. Bedřich Kočí věnoval i léčitelství, kde zaznamenal naprosto pozoruhodné úspěchy. Jeho výsledky byly tak fantastické, že to nikoho nenechávalo lhostejným. Lidé za ním přicházeli v obrovském počtu, ...

Více informací

31,82 Kč

40 ks

- +

 
Více informací

... aby je vyléčil snad ze všech neduhů, které existují. Jsou doloženy a dochovány lékařské zprávy, kdy B. Kočí navrátil slepým zrak, lidé upoutáni na invalidní vozíky mohli po jeho zásahu chodit i o jiných naprosto fantastických výsledcích. To vše prováděl B. Kočí zdarma a s takovou pokorou k Bohu, že by se od něj mohl inspirovat nejeden léčitel. Jeho úspěchy však nemohli přenést přes srdce lékaři a vědci (přestože výsledky jeho duchovní léčby byly neodiskutovatelné) a tak byl Kočí za svého života neustále vystaven jejich útokům.
Svoje léčení nazýval duchovním a právě tomuto je věnována tato publikace. Popisuje v ní jak se dostal k duchovnímu léčení, proč jsou lidé nemocní, jaké jsou podle něj příčiny chorob aj.

Rok vydání 1994

ISBN 80-02-00982-7

 
Parametry
AutorBedřich Kočí
Rok vydání1994

Menu