Lymfavit 50 ml

/88404

Nový produkt

Elixír LYMFAVIT z řady Byliny z klášterní zahrady je doplněk stravy ke zrychlení oběhu tělních tekutin, látkové výměny, přispívá k detoxikaci organismu.

Více informací

193,00 Kč

3 ks
Upozornění: poslední kus skladem!

- +

 
Více informací

Způsob použití:
Užíváme pravidelně 3x denně 15 kapek, nejlépe 15 minut před jídlem. Nejvhodnější formou podávání je nakapat elixír do sklenky s 20 ml vody nebo lze elixír kapat přímo do úst. Před polknutím kapky chvíli podržet v ústech a bezprostředně po užívání nezapíjet. Doporučujeme pravidelnost v dávkování elixíru a dodržování pitného režimu (vypít alespoň 2 l tekutin denně). Výrobek není určen k požívání jako lihovina.

Složení:
Obsahuje výtažky z čerstvých rostlin Měsíčku lékařského, Svízele syřišťového, Třapatky nachové, Violky trojbarevné, Tužebníku jilmového, 30 objemových procent alkoholu.

Přírodní produkty Byliny z klášterní zahrady jsou vyrobeny z čerstvých rostlin.
Obsah rostlinných složek a esenciálních olejů může způsobit zákal elixíru, který však není na závadu. Před upotřebením protřepat.

Není určeno pro děti do 6 let. Uchovávat z dosahu dětí. Nenahrazuje pestrou stravu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Skladovat při teplotě 5°C až 25°C.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Menu