Echinacea purpurea 40 ml

/88712

Nový produkt

Významně přispívá k normální funkci imunitního systému v období chřipek a nachlazení. Posiluje vlastní obranné schopnosti organizmu, přírodní tonikum k regeneraci a ochraně organizmu před únavou a nepříznivými vlivy okolního prostředí.

Více informací

99,00 Kč

10 ks

- +

 
Více informací
Složení:
Demineralizovaná voda, etanol, výtažek z čerstvých květů a kořenů třapatky nachové. Obsahuje 20 % nativní suroviny - květů a kořenů třapatky nachové (echinacea purpurea).

Návod k použití:
Bylinný extrakt nakapat do 20 ml vody, před polknutím chvíli podržet v ústech. Užívat 1/4 hodiny před jídlem, nezapíjet.

Dávkování:
Dospělí 3x denně 15 kapek. Dětem podávat 5 kapek.
Při akutní potřebě dospělí během dne užívat první den každou hodinu 10 kapek, od druhého dne 4x až 5x denně 15 kapek po dobu několika dnů. Dále pokračovat v běžném dávkování. Při užívací kúře doporučujeme dostatečný přísun tekutin, alespoň 2 l denně, pravidelnost v dávkování a využívání nejméně jednoho balení přípravku.
Doporučená denní dávka není definována.

Přírodní produkty Extrakty z živých rostlin Herba Vitalis® jsou originální výrobky s chráněnou ochrannou známkou.
Vyrábí se z čerstvých rostlin a případný vznik zákalu není na závadu. Před upotřebením lze protřepat. Lékovku uzavírejte uzávěrem. Použité obaly vhazujte do tříděného odpadu.

Výrobek není určen pro děti do 3 let. Výrobek uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplňky stravy nenahrazují pestrou stravu. Výrobek skladujte při teplotě 5 °C až 25 °C.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Menu