Rescue Night 10ml

/875

Nový produkt

Kombinace RESCUE a květu Bílého kaštanu(White Chestnut), pomáhá uklidnit myšlenky před usnutím, zbavuje zbytečně nervózní a přepjaté energie, která často brání v klidném usínání. každé domácnosti.

Bez obsahu alkoholu, vhodná i pro děti.

Více informací

342,00 Kč

7 ks

- +

 
Více informací

Pomáhá zklidnit myšlenky, zbavuje zbytečně nervózní a přepjaté energie, která často brání v klidném spánku a usínání. Zbytečně kroužící myšlenky, dlouhé a únavné přemýšlení, nervozita v těle, v nohách či v rukách, často brání v klidném spánku a člověk už předem pociťuje obavu z toho, jestli vůbec usne, atd..

Kapky přináší uvolnění jak těla i mysle, a tím může dojít ke klidnému usínání a následně i k dlouhému, nepřerušovanému spánku. Kapky stačí nakapat několik hodin před usnutím do sklenice s vodou(nebo i přímo do pusy) a pomalu upíjet. Dle potřeby zopakovat, v případě probuzení se nebo neklidu,opět zopakovat.

Kapky neobsahují chemické látky, jsou zcela přírodního původu a tak je možné použít i pro děti. Neobsahují alkohol, jsou konzervovány glycerinem, který má jemně nasládlou a příjemnou chuť.

Složení : glycerin, voda, netýkavka žlázonosná, snědek okoličnatý, slíva třešňová, devaterník penízkovitý, bílá lesní réva, bílý kaštan

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Menu